Zorgeloos werken

Word jij onze nieuwe hulpboer? Leuk!

Wij hebben op onze boerderij verschillende soorten dieren. 
Er zijn telkens verschillende taakjes die uitgevoerd kunnen worden.
We hebben koeien, varkens, pony’s, schapen, kippen, konijntjes en honden.
We kijken samen welke taken bij jou passen.

Volwassenen en jongeren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking kunnen bij ons terecht om te komen werken of beleven.

Wil jij graag hulpboer worden op Bibi’s Boerderij?

We doen een intakegesprek waarbij we kijken welke taken haalbaar zijn voor jou. We kijken of jij komt om te werken of om te beleven. Samen spreken we dan ook af op welk moment je naar onze zorgboerderij kan komen. Als je akkoord gaat, stellen we de overeenkomst op.

Denk je dat jij, je zoon of dochter, je broer of zus een ideale hulpboer is en wil graag wat meer informatie? Kom gerust eens langs, iedereen is welkom! Bel dan naar Bieke op 0469/13 49 90 en we leggen vrijblijvend een afspraak vast. Zo leer je ons en onze dieren alvast wat beter kennen.

Wij hebben op onze boerderij verschillende soorten dieren en dus ook veel verschillende taakjes die uitgevoerd kunnen worden.

Dit zijn de favoriete taken van Joris:
– de koeien eten geven
– een wandeling met de pony’s
– de stal van de pony’s en de schapen uitmesten

en nog zoveel meer…

De dagprijs is een vaste vergoeding voor begeleiding, een vieruurtje en water. Een middagmaal wordt niet voorzien, dus als hulpboer neem je best zelf een lunchpakket mee. De hulpboer moet zelf instaan voor het vervoer van en naar de zorgboerderij.

De prijs wordt tijdens het intakegesprek vastgelegd.

We zijn terug te vinden op de website van het VAPH als groene zorg initiatief. Hierdoor kan de dagbesteding vergoed worden via het Persoonsvolgend Budget, indien je hierover beschikt.

Tweemaal per jaar, of meer indien gewenst, vindt een evaluatiegesprek plaats waarbij we polsen of alles nog naar wens verloopt. Dit kan met de hulpboer of met iemand uit zijn/haar netwerk.