WELKOM BIJ BIBI’S BOERDERIJ

Je kan bij ons terecht om als hulpboer te werken op de zorgboerderij. Maar je kan ook op vakantie komen en zo kennis maken met het boerderijleven.

Wij maakten alles rolstoeltoegankelijk en hebben dan ook een aangepaste kamer. Tijdens je verblijf kan je een leuke rondleiding op maat krijgen op de boerderij.

Over ons

Wij zijn de familie Ghyselen-Feryn. Al generaties lang boeren wij op deze boerderij.
De boerenstiel zit ons in het bloed. Wanneer onze Joris werd geboren stond de wereld heel even stil.
Al snel bleek dat Joris extra zorg zou nodig hebben door zijn verstandelijke beperking.
Gaandeweg leerden we deze leefwereld wat beter kennen, waardoor Patrick en Hilde het idee kregen om in 2004 hun boerderij open te stellen voor onze eerste hulpboer Kristof.
En zo ging de bal aan het rollen….

Patrick & Hilde

Patrick en Hilde runnen de boerderij sinds 1992. Zij startten de zorgboerderij op en dit werd een groot succes. De school waar hun zoon Joris zat, komt nog steeds met enkele klassen naar de boerderij.

Bieke

Bieke is de dochter van Patrick en Hilde.
Zij werkt al enkele jaren in een BuSO school en was vroeger begeleidster bij een jeugdbeweging voor mensen met een beperking. Sinds 2022 woont zij samen met haar man Atse, hun dochtertje Anna en hun zoontje Louis op de boerderij. Bieke neemt nu het deel zorgboerderij voor haar rekening.

JORIS

De man door wie het allemaal begon. Joris heeft een verstandelijke beperking. Hij gaat overdag naar een voorziening voor dagbesteding en komt elke avond naar huis. Hij helpt graag mee buiten en kan hier ook erg van genieten. Daarom stelden wij ons in 2004 kandidaat om zorgboerderij te worden.